Resultat Grevagården

1.10 A:0+A:0 - Han va jätte mjuk å fin i handen på framridningen, Fick inte jätte bra flyt på framhoppningen, kom fel ett par gånger men han sköter ju det galant iaf, Inne på banan gick ettan och tvåan helt okej, fick tillbaka honom på 7galoppsprång som jag ville, trean till fyran va en linje på 5 galoppsprång, där blev han sjukt stark men jag fick tillbaka honom någolunda bra, 5an - 6an hade jag planerat att rida på 8galoppsprång, han blev stark då också men kunde ändå få tillbaka honom, 7a-b va en kombination räcke-räcke, kom helt perfekt in men fick ändå trångt på 6galoppsprång till 8an, Gasade lite fram till 9a-b men han tog min förhållning bra, kom lite stort på 10an och då drog han iväg med mig som en liten vante, fick inte tillbaka honom ordentligt på 5galoppsprång till 11an, han hade kunnat gå på 4a men jag följde min plan och red på 5 = vi kom alldeles för nära och han rev frambommen med bakbenen, slet som ett djur för att få honom att ta min förhållning till 12an men det gick fint :) Han backar lixom inte av själv när det är så pass "lågt", måste jobba på det där!  
Resultat: 0+4fel 
 
1.20 A:1a - Denna klass började inte förrens sent på kvällen..
Han va helt sjukt fin på framhoppningen, allting flöt på och vi kom inte fel en ända gång :D hade en riktigt bra känsla med oss in på banan.
Alla som tävlar på den här höjden vet att det är väldigt viktigt att rida på den plan man planerat ifrån början, 1an-2an låg på en båge och man kunde välja att rida på antingen 7galoppsprång lite framåt och skära av bågen lite,eller 8a galoppsprång lite tillbaka och ta ut bågen lite, jag vet inte vad jag tänkte på riktigt men jag kom i ett mellanläge där jag kunde fått honom att hoppa på 7 men jag mitt nötskal skulle ta ett galoppsprång till = vi kom för nära och han rev frambommen med frambenen, en sjukt retlig ryttarmiss.. 
Resten av banan gick sååå bra, har aldrig haft ett så bra flyt någonsin, han hoppade dessutom fruktansvärt fint, är riktigt riktigt nöjd med den rundan och jag följde min plan efter missen. Fina Fina hästen <3
Resultat: 4fel 
 
Kan ju också påpeka att vi åkte ifrån stallet vid nio och var hemma halv 8 på kvällen, ni förstår inte hur sjuukt mycket starter det var och att dom var riktigt osmarta som delade på 1.10 (eftersom det var mer än hundra starter) typ en halvtimme innan klassen skulle starta, jag red dock i andra halvan, vilket tog fruktansvärt lång tid! 
 
 
Tog bilden innan vi skulle åka :D fina T :*

Gomorron!!

Har helgen i stallet så nu är alla hästarna ute, passade på att mocka å greja till T också ^^ 
Ska släppa in alla djuren ikväll också + kvällsfodra.
T ska få gå en sväng i skogen är tanken :) 
Är sjukt sugen på att dra in till Charlies å deras inflyttnings rea, shoppa lite?! 
 
Är riktigt riktigt taggad till tävlingen imorgon, ska verkligen göra mitt allra allra bästa och rida riktigt bra, få till alla språng å ha ett grymt flyt genom hela banan :) det är min önskan iaf haha och ett + är att Tristan sköter sig också ^^ 
 
 
 
 
Tänk när man tävlade ponny.. den här lilla ponnyn kan hoppa när hon vill ^^ 
Finaste Frida :*<3

One more night..

Jag är så fruktansvärt galet sugen på en gaaalen fest, underbara vänner, massa snyggingar, långa nätter, god mat, massa prat osv osv osv, får typ panik snart haha 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOOOOOOOOOV!!

Kom inte till skolan imorse då det var alldeles för halt för att åka moppe (ja, jag åker moppe varje dag till skolan), så det blev att jag fick sitta kvar här hemma, dock blir jag blir sååå fruktansvärt rastlös.. 
 
Nu har vi en veckas lov iaf och sen är det 3 veckors praktik direkt efter :D längtar ihjäl mig haha!! 
Kommer bli så himla bra =)
 
Fick ett super erbjudande ifrån Hacke men tyvärr så blir det inte så... blev lite deprimerad faktigst men så går det när man inte har jobb :( 
 
 
 
Man blir ju inte alls sugen på en resa till cypern i detta skit vädret.. sol, bad, fina vänner, brun, drinkar, shopping, åååh nån som hänger på eller?! 

Falling to pieces..

Har inte haft någon motivation till att blogga de senaste dagarna.
 
Tristan har fått gå i skogen i onsdags och både igår och idag har jag trimmat igenom honom i ridhuset, han gick ganska hårt igår men jäklar va fin han har blivit, höger varvet är svårt att samla i fortfarande men det kommer, i vänstervarvet testade jag att samla ihop honom och gå in på en mindre volt, massa ytterskänkel och vändande hjälper, och jisses va rolig han va, gick till och med samla ihop honom till en liten piruett, han satte verkligen bakbenen under sig och ah helt grymt, han har fått så himla fina muskler och han är i toppform just nu!! känns grymt bra iaf!! 
 
Trimmade ca 30min i ridhuset idag, inget jätte ansträngande men han va helt underbar, mjuk å fin i handen, han har en tendens till att bita sig fast i bettet i början, men idag satt allting helt klockrent även när vi värmde upp :)) känns sjukt bra inför helgens tävling!! 
 
 
Fina Tristan efter ett lyckat ridpass idag!! <3 
 

Död...

Hoppat 4 hästar idag, två skolhästar (ninja & avatar) för Anne och Tina å Tristan för hacke! Alla fyra har varit super duktiga, men nu säger min kropp ifrån då jag endast åt en macka å vatten på 8timmar, är verkligen helt slut, passen är ju lixom inte " lätta" heller.. men roligt är det :D fina hästar!!

Är sjukt trött så Godnatt! Hörs imorgon

Bonny fick tydligen vara med på bild, vet inte hur man tar bort på mobilen hehe.. Men fina Ninja var en av hästarna som hoppades idag :)

It's killing me to see you this way..

Hade en mysig kväll igår med fika och en pratstund med fina Elin! Och hem till Lisa, svt visade ju Eric saade (y)

Idag har jag typ inte gjort nånting alls, kollade på Angelica träningarna på fm, red ut en sväng på T som skötte sig bra förutom att han typ exploderade på vägen hem ;) pigg häst!!

Imon ska både Tina å Tristan gå i ridhuset tror ja, hacke träning med båda på tisdag och i helgen är det tävling på grevagården som gäller för mig å T, han ska gå 1.10 och 1.20 :)) tagga tagga!!

lördag 20/10

asså usch dagarna/veckorna går så fruktansvärt fort.. 
 
Red Trisse i ridhuset en sväng, hacke var där och hoppade lite med ett par hästar så jag red bara igenom honom i ca 30min, han blev fin i galoppen i slutet så ja är nöjd, kollade lite när hacke hoppade sina fina hästar också såklart! 
 
Red även Tina som absolut inte skulle komma in ifrån hagen (som dessutom är världens lervälling) hade inte några gummistövlar på mig heller så jag ganska så arg = jag slängde iväg allt jag hade i händerna å gick in i stallet igen utan att få med mig en häst in, mockade å tog på gummistövlar å gick tillbaka till leran, hon ville inte följa med in nu heller (har dessutom alltid äpple med mig) men jag var snabb nog och fick tag i grimman så jag fick till slut med mig tjurtanten in haha 
Hoppade lite smått i ridhuset med henne (alla hindrena ifrån svante träningen stod kvar :D) gick inte jätte bra, hon va pigg som tusan och körde upp huvudet i luften å tyckte det va kul å leka speedhäst typ x) 
Red typ 30min och jag skojar inte när jag säger att hon såg ut som om hon hade badat (inte klippt häst), det rann om henne å skummig va hon haha hon behöver en klippning!!! 
 
 
 
Världens fulaste bilder men ser ni va långt hår jag hade eller??! jag saknar det.. :((
 

Förlåt!!!

Dåligt med uppdatering här senaste veckan men det har verkligen varit fullt upp ^^
 
Skolmästerskapet gick inte riktigt som jag hoppats på då jag tydligen hade ganska så höga förväntningar på mig själv som vanligt hehe.. Vi nollade iaf och kom fyra, Victoria Almgren var stildomare och jag hamnade på 52stilpoäng, alltså så försämrade jag mig med två poäng ifrån förra året (jag klagar absolut inte på Trisse utan på mig själv som kunde gjort en bättre runda). Men man ska inte klaga över en 4e plats :D 
 
Svante träningen i Tisdags va riktigt riktigt givande och bra som alltid! 
Tristan va väldigt fin i början av passet när vi galopperade över bommar på marken och hoppade på volt och när alla hinder va på en lite högre höjd, allting går prickfritt när han får hoppa på "ett till" galoppsprång.
När vi sedan kom upp i höjderna och man blir tvungen att få upp ett bättre tempo så blir han stark för mig och lever sitt egna liv lite och svante tyckte det märktes klart å tydligt, asså han hoppar ju i alla lägen men jag får lixom ingen kontroll ibland. Vi hoppadeen linje med ett räcke först - 5galoppsprång till en kombination med en stor oxer in och räcke ut, där märktes det mest kunde både svante och jag konstatera hehe ^^
Fick med mig massa bra tips och övningar, en liten hemläxa fram till nästa gång lixom :D
 
Igår skrittade å travade vi ut en sväng i mörkret och idag fick han vila, han har gått ganska hårt denna veckan.
Imon blir det ett pass i ridhuset med bominslag är tanken! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riddersberg!

Nu har jag och Tristan bosatt oss på riddersberg!! Taggar skolmästerskapet imon :)
Svante träningen gick förövrigt kanon bra idag! Fick med mig många nyttiga ord även denna gången!

Hörs imon!!

Godmorgon!

Idag är det ingen jobbig dag inte, är ledig eftersom det är svante träning :) 
Dom behövde hjälp med å bygga fram alla hinder osv så jag ska vara i stallet till 9, 13,30 börjar "min"träning! 
Blir alltsåen heldag i stallet idag igen, men de tackar ja inte nej till ^^  
Är sjukt taggad iaf! 
 
 
Är sjukt nice att träningen hålls på hemma plan idag :D 

Studiedag!

Red Tristan i ridhuset igår, han va allt för mycket bakom hand och gick inte fram ordentligt, han är mer ett sto än en valack (seriöst) han tjurar ihop för ingenting, så fort du går på lite för hårt med skänkeln så stannar han istället typ x) han gör dock bara så när han har en dålig dag -.-' gick hyfsat bra tillslut iaf :)  knäpp häst jag har! 
Kollade när nettan och annelie tränade för angelica också :) hade gärna vart med hehe ^^
 
Idag har jag studiedag!! vadå niiiiice?! 
Har tre hästar att rida idag, ska hoppa Ricke ikväll (har endast ridit honom en gång så vi får väl se hur det går), Tristan ska jag rida ut en sväng tänkte jag men han är ju som han är så vi får se lite =) Och Tina ska ridas i ridhuset tänkte jag, kanske hoppa några språng om ja har nån som hjälper mig :) 
 
Imorgon är det svante träning, ska bli sååå roligt!! bästa tränaren helt klart :D 
Tristan å ja ska även sova på riddersberg tis-ons då det är skolmästerskap på onsdag! 
Förövrigt så hoppade jag finaste finaste Bornyr på SMet förra året, kom två med 54stilpoäng, saknar henne så sjukt mycket! <3 
Kolla inte på mig, men hästen är bäst! Banträning våren 2010
 
Erica å fina bonny :* 
 
 
 
 

Heldag!

Blev verkligen en hel dag i stallet!
Åkte upp vid halv 9, rakade Tristan, mockade osv. Åkte hem igen vid halv 12 för att byta tröja (ja den blev liiiite hårig av all päls) åkte upp igen å red Tristan (som förövrigt va sjuuuuukt fin) bästa passet på länge! Och red även Tina, hon som också behöver rakas haha ;) Å jag kom hem nu!!

Bilden är efter ridpasset idag :D

...

Har varit hemma hela dagen idag då jag hade sjukt ont i magen imorse :S den sög lite! x)
efter två alvedon känner jag mig mycket bättre nu! 
 
Tristan ska antagligen få gå i ridhuset idag, hans lurviga björnpäls ska bort också, klipper honom antingen idag eller imon. Får se lite :))
 
  
 
 
 

HpLyrikz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stjärnan alla gånger!

Åååh min fina fina häst gjorde två super fina rundor och nollade både 1.10 och 1.20 på banträningen idag =D mer om det imorgon!!
Nu ska ja sova, gonatt!!

Här får ni en bild på en nyrakad trisse och fina Lisa haha :D

Hacke Träning!

Åååh tänk vilken tur jag har som får rida så fina hästar, helt sjukt egentligen! 
 
Tina gick inte riktigt fram ordentligt i början av träningen och då studsar hon fram istället, började med två cavaletti och red på 6 och 5 galoppsprång varannan gång, gick kanon bra men som sagt hon studsar ibland. 
Började sen rida på en båge ifrån ena cavalettin till en båge med 4 galoppsprång till ett räcke och ifrån andra cavalettin 3 galoppsprång till ett räcke, det har verkligen blivit jätte stor skillnad på henne, hon har ju inte hoppat så mycket de senaste åren och hon kastade sig över varenda hinder första träningen, men nu när hon va ordentligt framme för skänkeln och handen så hoppade hon igenom hela kroppen och va riktigt riktigt trevlig å hoppa, hon stannade en gång på hela träningen ?! va hände lixom =D 
Hoppade iaf en båge på 7-8 galoppsprång, räcke - oxer och tvärtom, gick kanon bra det också!! 
Hade även uppe en linje räcke - räcke med 6galoppsprång. Och sedan en liten banapå det =) 
Tina va en riktig stjärna idag iaf!! 
 
Tristan skötte sig också exemplariskt, hoppade allting väldigt okomplicerat och han hoppade också riktigt riktigt fint och igenom hela kroppen på alla hinder,varken Hacke eller jag hade så mycket att påpeka och hon tyckte även att 1.25 rundan på JFK va kanon bra, kul å höra!! =D 
Tristan är världens bästa iaf!! 
 
Kan ju även passa på att säga att jag och finaste Lisa ska ha våran praktik hos Hacke v.45-47, kommer bli sååå roligt!!är sjukt taggad =)) 
 
 
 
Min allra första praktik hade jag hos världens bästa Erica Lantz.. inte den roligaste praktiken eftersom olyckan med linn inträffade men jag fick en vän för livet, hon har hjälpt mig igenom så mycket svåra tider! och framförallt dom roligaste dagarna i mitt liv, saknar det något enormt!  

Helt slut..

Jobbade bara på charlies i 15 timmar igår... men vem säger nej till jobb där lixom?! 
Och man blir ju inte alls sugen på att tömma plånboken (som redan är tömd iofc) när man plockar upp alla kartonger med alla suuuuper fina saker i!! En helt grym helg skulle man också kunna uttrycka det =D 
 
Idag är jag dock helt slut.. har blåmärken på underarmarna av alla lyft, och fötterna ska vi inte tala om, satt ner typ 10 min på hela dagen igår! 
Har även ridit 4 hästar idag varav två av red jag för åsa i skolan, idag red vi själva för åsa vilket såklart är så bra det bara kan bli, hon är så fruktansvärt duktig!! Red världens finaste Vosse och Music cup, gick verkligen kanon bra med båda två, Music är dock en lite speciell dam haha ^^ 
 
Va hemma runt halv 5 = in å äta och direkt till stallet, Red Tristan i ridhuset, gick inte alls bra men jag berättar mer om det imorgon, red sedan Tina också e stund i ridhuset, tog nåt språng på ett räcke som annelie ställde fram, ska hoppa på Tristan & Tina för Hacke imorgon =) 
 
Nu har jag ännu mer ont i kroppen och är sjukligt trött, vi har även prov imorgon på hästens exteriör och muntlig engelska läxa.. ta mig härifrån typ NU!! 
 
 
Världens finaste ponny..fick mig en liten tillbaka blick idag när jag såg min kompis rida hennes ponny, tänk om jag passat ihop med frida, då hade jag fortfarande varit ponny ägare, igentligen ganska sorgligt då jag gärna hade haft ponny tills jag fyllt 18, men vem tackar nej till TrisseNisse lixom?! <3
Eller tänk om olyckan våren 2010 inte hade inträffat.. då hade våran älskade Linn fortfarande varit vid liv 21år gammal.. <3 åååh jag saknar ponnytiden grymt mycket, hade vart en dröm å få ha en ponny vid sidan av Tristan, vill ha både och juuu!! :(

Mobilinlägg!

Ligger just nu i sängen å är helt slut efter dagens packning ifrån 08.00-17.30, har iaf haft en helt underbar dag med fina människor, och butiken kommer bli så sjuuukt bra!!

Tog även en fika/pratstund på stan idag med Elin och Ellen :)) <3

Hjälper till på Charlies imorgon också, åker med nettan in och sen får vi se helt enkelt ;)) kommer bli nice iaf!!

Nu är det sova som gäller så gonatt!!

Flytta Charlies!

Imorgon kommer jag befinna mig på Charlies häst&hund hela långa dagen eftersom dom ska flytta till en större lokal, jag kommer alltså hjälpa till där :) kommer bli awesome!! 
Och ni förstår inte hur stor den lokalen är!! :D iih 
 
 
 
Mamma tar hand om och rider Tristan imorgon :) det händer inte så ofta haha! 

Tristan T

Tristan 3/10 - Red i ridhuset, ett jobbigt dressyr pass, och min rakade häst (med vinterpäls nu för tiden -.-) blev ganska så svettig och likaså jag, blev inget ridpass med inslag av bommar.
 
Tristan 4/10 - Stod en ganska lång å bra linje uppe i ridhuset, började med ett pytte litet räcke på typ 40cm - ett galoppsprång till en oxer - två galoppsprång till en till oxer - två galoppsprång till ett räcke - ett galoppsprång till ett pytte litet räcke på 40cm igen, vi hoppade igenom den några gånger åt båda hållen vilket var väldigt väldigt nyttigt för honom då han verkligen måste backa av själv, han hoppar ju så fruktansvärt långt så det blir väldigt trångt för honom i ALLA kombinationer särskilt de med två galoppsprång, han hoppar ju bådestort och långt och det kommer såklart inte funka när vi kommer upp i höjderna ( det märktes redan när vi hoppade tre kombinationen på JFK i söndags), ska öva MYCKET med galoppbommar mellan hinder, före och efterså han verkligen lyssnar på mig och får hjälpmed bommarna, vill att han ska kunna backa av själv då jag inte har en chans att hjälpa honom med det när han hoppar så långt! Är ändå hyffsat nöjd med passet ;)
 
Tristan 5/10 - La upp tre galoppbommar på rakt spår med 5m imellan, la även två galoppbommar på böjt spår och även där 5m imellan, och även 4travbommar på rakt spår, väldigt bra och enkla övningar, han har väldigt lätt med de galoppbommarna på det böjda spåret och ganska mycket svårare på det raka spåret, fick honom verkligen på bakbenen och kunde korta galoppen en aning mer än i vanliga fall och då kom vi kanon bra på det raka spåret, det är inte lätt å få med de där bakbenen asså!! ^^ 
 
 
Ingenting med inlägget att göra, men jag saknar denna fina underbara ponny så otroligt mycket.. <3
 
 

Just nu..

Slutade vid halv 12, va på riddersberg vilket alltid är väldigt chill =)
 
Sitter å kollar på pretty little liars, sjukt bra serie! Tristan ska som sagt gå ett pass i ridhuset med galopp bommar, kanske att jag bygger upp nån lite längre serie.
Pratade lite med Anne efter min ritt i söndags och hon trodde han skulle må bra av att gå med mycket galoppbommar både på backen och innan hindrena, och även serier i alla dess former ;)
Nästa vecka har vi även planerat in en banträning på riddersberg, vet dock inte vilka höjder än men jag funderar på 1.10 och 1.20 eller två 1.10, vi får se helt enkelt, det är även hacke träning på tisdag så jag får väl kolla lite med henne också :))
 
 
 

Hoppning!

Har totalt glömt å skriva att våran grupp hoppade igår i skolan.
 
Fick en häst vid namn Avatar som är ganska så ny på skolan, en riktigt fin å mysig häst, har aldrig ridigt honom innan men han va verkligen super mysig. En kompis hoppade honom för några veckor sedan och han har tydligen alltid kickat med ena bakbenet över varje hinder men hoppar som en "gud" typ, hon gillade honom iaf.
Hoppade lite studs till en början vilket gick kanon bra, han kickade till lite på det sista hindret varje gång i studsen men inget man lixom "kände" eller så. Anne tog bort studsen sedan och gjorde om det till en serie med två studs-ett galoppsprång-oxer.  kan man säga att bakbenen kändes haha, jäävlar vad han hoppade, upp till månen och tillbaka typ, dock ser det värre ut än vad det är vill jag lova!
Han var lite svår att få framåt ibörjan och Anne varnade mig för att han har lite problem med att komma rakt på hindrena, men han släppte verkligen helt sen, fick ett kanon bra flyt i slutet och han kom rakt på alla hinder , fick mycket beröm för det, en riktigt rolig häst verkligen!! :))
 
Härhar ni honom! Bilden är tagen av min fina vän Lisa
 

2/10-12

Har endast haft två timmars engelska och 1h samhäll på morgonen, och vi har haft unghästarna på em, unghästar är verkligen hur roligt som helst, som små bebisar :* Man blir typ lycklig(?) när man vet att man ska ha dom haha.
Longerade dom små djuren och linda (som även gått på tenhult innan) hängde på en av dom och skrittade och travade på en annan (som blivit riden på innan ofc), dom va så duktiga!! :D lycklig i själen blir man ju (a) haha va bara tvungen!!
 
Tristan fick skritta å trava ut i skogen igår, och idag skrittade jag ut en sväng med en tjej i stallet, super mysigt!
Har inte mycket mer å säga, men imon ska han gå ett dressyrpass med inslag av bommar i ridhuset =)
Min fina prins <3
 
 
Denna fina ponnyn hade också ett hjärta av guld! Hon finns tyvärr inte med oss i livet längre.. Världens bästa ponny <3

Jönköpings fältrittklubb

Banorna har varit väldigt svåra hela helgen och det har inte varit många nollor, mångas första nationella start och mångas första inomhus tävling för denna säsongen (även för mig)
 
Nationell 1.20 A:0 lördag 8fel: Hade inte världens bästa känsla på framhoppningen då han inte var riktigt framme och gick emot skänkeln ibland, men vi fick väldigt fina språng och han hoppar bra som alltid på framhoppningen.
Travade runt lite inne på banan och det va mycket läskiga saker, som blommor b.la.
Han hoppade fint över 1.an, kom bra till tvåan som var en oxer men tyvärr vi fick ett ganska rejält nedslag på den, och jag vet faktigst inte varför men han rev den med fram, kom lite stort på 3.an men han fixade det fint, 4.a+b var mot domartornet och det va många som stannade ut sig på den, jag gjorde en ryttarmiss och tog en förhållning för mycket men han klarade det galant ändå ( han är ju väldigt stor galopperad), kom lite stort på 5an, skulle gått på 8.a galoppsprång till 6an men jag red på lite väl mycket (ryttarmiss) och kom på 7 = lite stort på den också och jag tapppade ena stigbygeln x) 7a+b (räcke - räcke) kom vi ganska bra in på men rev tyvärr utsprånget, kom bra på 8an och 9an och 10an, helt okej runda, han är så snäll å hoppar glatt över alla hinder som om han inte gjort annat, det är dock svårt för mig att hänga med i hans språng ibland då han hoppar så fruktansvärt stort ibland, men det var ju som sagt en väldigt svår bana och våran första inhomhus tävling, är ändå väldigt nöjd!
 
Nationell 1.25debut A:0+A:0 söndag 7fel: Denna banan va ännu svårare än i lördags, gick banan med Ericas hjälp vilket alltid känns mycket bättre. Han va riktigt riktigt fin på framhoppningen och allting stämde till 100%, hade en bra känsla med mig in på banan, kom bra på första hindret men nånting hände med min häst, han blev som en uppblåst ballong och spände sig som jag vet inte vad, han hoppade upp till månen och tillbaka typ (inga härliga språng som vi fick på framhoppningen precis), vi kom bra på 2.an, 3.an stod ganska svårt, jag gjorde en ryttarmiss och skulle tagit en förhållning till men jag red på lite framåt och kom lite nära på den, kom bra på 4.an och sen var det 5galoppsprång till tre kombinationen, kom bra in i den,två galoppsprång till b-hindret, kom lite nära på det men det hade jag räknat med, ett galoppsprång till c-hindret och jag tänkte att detta klarar vi ju lätt och han hade absolut klarat det på 1galoppsprång men istället tar han 1,5??! va hände lixom?! värsta felsprånget blev det iaf, kom lite stort på trippeln efter och hängde inte med språnget ordentligt, kom bra på 7.an, ´lite nära kanske men inget farligt, 4a galoppsprång till en maxad oxer och där tog han i för kung å fosterland.. fick ett stopp på 9an (sista hindret i grunden) då det igentligen inte fanns en chans i världen att han skulle kunna ta sig runt en 1.25 bana när han hoppar så fruktansvärt stort och "fyrkantigt"över hindrena, kom på det igen iaf och då kom vi lite nära men han fixade det, fick alltså 4fel + 3tidsfel.
 
Jag har iaf bestämt mig för att gå ner lite i klasserna, hoppa några 1.10 och få en bra känsla nu dom sista tävlingarna, få ett bra flyt lixom! Min häst har ju ett hjärta av guld ändå <3
 
 
 
RSS 2.0