i´m gonna rock your world

Riktigt nice väder idag så ja ska passa på å skritta ut på hästarna är tanken :D 
Betty å T ska få mysa lite dock lär de ju vara mörkt när ja ska rida bara för det x) 
 
Imorgon blir det lång dag i skolan.. går från 8.15 - 15.45 å sen är det T å kajsa som ska ridas, tanken är att ja ska hoppa båda två, dock ska trisse bara gymnastik hoppa lite! 
 
Hörs senare! ♥
 
 
Även drömmar har ett slut.. världens finaste svarta lilla ponny ♥

amaaaazing

Aasså det är helt sjukt att JAG får rida såhär fina hästar ♥ 
Livet är fruktansvärt jäkla bra nu asså!! 
vad har ja gjort för att förtjäna de liksom?! Nejmen helt underbart att man får chanser som dessa!!
 
Hörs mer imorgon nu ska ja soova :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Man har får lära sig mycket genom alla dessa år.. ♥
 
 

keep on walking

va faktigst hemma ifrån skolan idag då jag mådde hemskt imorse.. efter alvedon å lite filmer så mår jag prima ballerina nu! 
 
Red ut på Betty en sväng idag, i solnedgången dessutom, hur underbart är inte det?!
Galopperade på långa raksträckor av grusvägar med solen i ögonen och snö på backen ♥ kärlek
Hon va pigg å glad som vanligt lilla stjärnan.
 
T fick sig ett trimmpass i ridhuset, han va minst lika pigg han men han blir ju såklart stark istället å kör sitt egna race >.< men han blev kanon fin i slutet, gjorde mycket små volter i galoppen, de får honom å släppa igenom fint! 
 
Imorgon är det Hacke träning med två hästar som gäller, Kajsa å T!!
Ska bli sjukt roligt, aldrig hoppat kajsa innan heller så det blir extra spännande, kanske kan få pappa till å filma lite ;) 
 
 
Btw för er som inte sätt filmen The vow GÖR DET!!! så himla fin ♥
 
 
 
 
 
 
 

you only know you have been high if you feeling low..

Tränade som sagt för Angelica med Kajsa å Betty idag!
 
Kajsa harjag ju inte ridit så speciellt mycket på innan men hon är verkligen en helt underbar häst, man skulle kunna säga att hon är ett litet fux sto ;) 
Jobbade mycket på att få henne gå i en stadig och balanserad form, få en bra å ärlig bjudning framåt, hon är ju fortfarande under lite igångsättning då hon vart skadad, energi finns det i damen iaf men hon höll sig på mattan hela passet å daaamn va fin hon blev! finafina hästen ♥♥♥
 
Betty skötte sig också exemplariskt, hon är svår att få i en rund galopp med lite längre steg så vi övade mycket på det, mycket med att hon ska spåra hela tiden, gäller verkligen att jobba i varenda steg för att få henne dit, särskilt i vänster varvet. Övade lite "bågar" på långsidorna för att verkligen få henne å gå rakt då det blir väldigt jobbigt för henne men även hon blev riktigt riktigt fin i slutet!! är såå nöjd med båda hästarna och även min ridning idag :D ♥ 
Får tacka Nettan extra mycket för dom här möjlligheterna! ;) 
 
Trisse va inte lika rolig idag, tjurade ihop för minsta lilla grej.. men han släppte även han efter många varv i galopp i ridhuset haha, han har energi han också den där! ;)) 
 
Strax blir det Peter Eriksson clinic med fina girls :) 
 
 
 

HAHAH

 
 
 
 
 
 

feel this moment

Kort dag i skolan idag + att jag bara ridit en häst, känns konstigt nu för tiden haha hann bara springa en liten bit hem innan jag fick frågan " vill du ha skjuts" och idag kunde jag inte tacka nej :S så nu känner jag mig ännu tjockare.. fml ^^ nejmen får ta igen de imon helt enkelt! 
 
Imorgon är det dressyr träning för Angelica med två hästar som gäller, denna gången med Kajsa och Betty då min ekonomi inte riktigt går ihop just nu.. är lyckligt lottad som får träna/rida så fina hästar :) 
T ska också trimmas ordentligt i ridhuset och på kvällen blir det clinic för Peter Eriksson! kommer bli awesome! ett måste är att springa hela vägen hem till dörren från stallet :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ibland saknar man ponny tiderna ganska så väldigt mycket även om det inte gick som man tänkt sig.. ♥ fina lilla ponnyn! 

Jennie let me love you

Haha asså rubriken väcker såå otroligt många minnen!

Vardagarna är verkligen fullspäckade från morgon till kväll..
Red både T å Kajsa idag, trisse va meeega pigg vilket faktiskt är bra för hans del, lite mer egen bjudning då å dessutom lättare för att gå i en rundare galopp! Kärlek till han idag.
Samtidigt som jag red Kajsa så vare en liten pigg ponny som hoppade å som dessutom hade svårt för att lyfta på benen över hindrena = det låter!
Å Kajsa som är lite crazy i vanliga fall, exploderade lite när den där (förlåt) men jäkla ponnyn kommer å hoppar precis bakom oss å slår i hindret..... Resten kan ni ju gissa er till själva! Lite glädjeskutt bjöd hon på iaf!! :D men hon är en riktigt rolig häst å rida, mycket motor i den där så att säga ;))

Sprang dessutom hem från stallet!
Hurtigt värre :) nuuuu ska ja sova, ännu en fullspäckad dag imorron ;D

Fullspäckat

Helt crazy fullspäckad dag!

Kvällen har bestått av att jag bestämde mig i sista minuten å åka med Goa pauline när hon skulle ut å träna för Erica!
Slutade med att även jag tränade en av Ericas fina hästar i samma grupp x)) gick kanon bra iaf!!
Hemma vid 8 igen, rida två hästar( Betty å Trisse) åså sprang ja hem!
Sjuuuukt bra kväll <3

Är väääldigt trött å sliten så kanske bäst å sova ;) Pusspuss

Fullt upp

Tre hästar är trimmade.. Lyckades med sprängande huvudvärk å snö som kasar ner från taket på ridhuset konstant heeeela tiden å hästarna far som tokar innan dom fattar... Fyfaaan för snö!!!

Nu orkar ja inte hålla mig vaken längre så gonatt med er! Hoppas mitt huvud kan vara med mig imon. ;)

ridpassen

Tränade med T för Angelica igår, han är ju lite långsam med sina långa bakben, och det är svårt att få till en rund å fin galopp i honom, men igår funkade galoppen riktigt riktigt bra, gjorde lite skänkelvikningar, slutor, öppnor osv, det som han har mest svårt för ;) knäppa häst! 
 
Trimmade även betty i ridhuset, små hoppade lite över några kryss ett par gånger, asså som sagt de finns ingen roligare häst å trimma på ♥ å jäklar va hon hoppade, såå himla fin :) 
 
Idag fick T springa i skogen lite, konstigt att det ska vara helt normalt å gå förbi läskiga gårdar med maskiner å grejer men fruktansvärt läskigt å gå i en skog med granar >.< lika mycke hjärnceller som en död typ haha 
nejmen han skötte sig jätte bra, inget roligt väder dock :S 
 
Gjorde iordning Betty till Angelica som skulle rida henne idag, och även kajsa till mig själv! 
Kajsa (totally charismatic) är alltså Nettans andra häst, hacke hade henne som 4åring och red championaten med henne med mycket bra resultat och poäng. iår är hon alltså 5 :) jätte söt häst men med mycket humör, hoppar galet fint och har verkligen framtiden för sig! Hon stod även hos Erica för inridning när jag gjorde min första praktik hos henne, lite komiskt egentligen haha :D jätte rolig häst iaf och hon skötte sig galant idag! 
 
En lurvig Kajsaaa :DD
 
Idag är det alltså sista dagen på lovet å imon börjar allvaret igen, dock känns de inte så tungt då vi bara har trav och hoppning i skolan imon ;) göttkött
Har även tre hästar som ska trimmas när jag kommer hem, T, Betty och Kajsa, allihopa ska trimmas i ridhuset, T å kajsa ska få små hoppa lite är planen :D spännande!! 
 
 
 

Tristan T

Kikade runt lite i tristans stamtavla på internet, han är alltså efter landeur - voltaire 
 
 
 Hans pappa landeur, hittade ingen film på honom dock..
 
 
Hans morfar voltaire 
 
Det är såå sjukt intressant å roligt att kolla stamtavlor, Ja visste typ ingen hingst innan jag lärde känna Erica, men man lär sig mycket under åren som tur är ;D 
 
 

tävling/tränings planering

Just nu är det ganska lugnt på tävlings frontern fram till slutet av april typ, just nu är det mycket träningar osv som gäller för att komma i toppform :D vill verkligen komma med till falsterbo!! 
Gör denna planeringen mest för min egen skull :) 
 
V.9 - 3/3 är det JFK lokal hoppar bara 1.10 för att få en bra runda!
V.11 - 16-17/3 är det träningar för christoffer andersson hos oss! 
V.12 - 23/3 har klubben en fest, ser verkligen fram emot den haha :D 
V.13 - 25-30/3 jobbar jag och två till på riddersberg 
V.14 - påsklov
V.15-18 har vi praktik! 
 
Så mycket vet jag helt säkert just nu iaf haha, men det är verkligen fullt upp iprincip varje helg. 
Sjukt roligt iaf :D så himla mycket att se fram emot! 
 
 
 

paniiiiiik

haha får lite damp över att jag inte gjort en riktig tävlingsplanering än.. måste verkligen sätta mig ner å kolla igenom allt, betala in allt jag vill kvala till osv även med betty ^^ åååh är så fruktansvärt taggad över 2013!! känns som att detta kommer bli ett riktigt bra år, åtminstone så ska ja försöka göra de till ett bra år å hoppas på de bästa hahah :D
 
 
sååhäääär bra ska vi va!! ♥
 
 

orkar inte..

seriöst jag va sjuk för typ några veckor sen.. vad vill mitt liv mig för nåt?! haha
Nejmen det suger så grymt hårt.. varför jag liksom x) 
Har iaf legat i sängen hela dagen förutom när jag jag åkte upp till stallet för att ta in hästarna.. T fick naturligtvis vila men det var ändå tänkt så :) Skulle åkt till bästa sjövik imon men det ser inte lovande ut, vill inte blir ännu mer sjuk. 
 
På lördag är iaf träning för Angelica och på söndag är det förhoppningsvis träning för mathias hos erica, han är btw ifrån argentina och pratar engelska.. hur ska de gå?! haha :D 
 
 
Happy horse innan träningen för hacke  i tisdags.
som förövrigt gick sjukt bra, fick många bra tips osv
gjorde lite övningar med bommar och mycket fyrkantiga volter, hade även en linje i mitten av ridhuset med räcke 4galoppsprång - oxer 4galoppsprång -räcke. 
han är som sagt inte så lätt att hålla en bra galopp påi svängarna vilket gör att jag gärna tar ett galoppsprång för mycket. Hade det första räcket ganska så lågt hela tiden men höjde oxern + räcket  ganska mycket sista gångerna, iaf så det låg på1.30-1.40m å han klipper ju de som ingenting, det gäller verkligen bara att få en bra galopp i honom, då hoppar han allt :D fina T ♥

resultat JFK 10/2-13

Bäst ja skriver om resultaten från i söndags nu då haha
 
1.15m 8fel - Han skötte sig bra inne på framhoppningen, fick dock inte med honom riktigt i svängarna så det blev lite av å på då det inte är så stort där inne. Inne på banan kändes han nästan lite väl avslappnad (det händer inte ofta haha) vi kom iaf över 1an bra, 2an låg på båge från 1an och vi kom helt rätt, hade bra galopp osv men han rev det med frambenen, kändes som han kollade till lite på den så han lämnade väl dom på backen haha, 3an å 4an låg på en linje med 5galoppsprång, där kom vi också helt rätt, hade ett bra flyt osv men där tappade han frambenen igen, resten av banan gick han klockrent, förutom att jag tappade balansen när han "hoppade mig ur sadeln" på sista hindret som var en kombination haha ser väldigt roligt ut på filmen så ni får inte skratta ;) en väldigt bra runda annars!! och denna gången får faktigst han ta på sig felen ;) hihi
 
1.20m ute - Han hoppade fruktansvärt högt och väl inne på framhoppningen, alldeles för mycket. 
Kändes inte så bra, blev nervös över hur han skulle vara inne på banan, risken är ju att han inte orkar om han överhoppar sigpå varenda hinder.. men han blev mer avslappnad inne på banan och jag hade en riktigt bra galopp och ett bra flyt å det kändes verkligen som att vi kunde få in en riktigt fin runda. Men tyvärr så är ju underlaget fruktansvärt dåligt där inne så vi halkade precis i hörnet innan hinder nr 4 som var direkt upp på en stor oxer, kombination dessutom.. fick lägga en volt å komma på det igen men min stjärna blev nog lite osäker så han ville inte hoppa det = uteslutna, tog 1an igen som ingenting så det var ju skönt! :)
Väldigt surt att underlaget släppte, var så taggad å vi hade sånt bra tempo men ah så kan de gå!
 
 
 
 

HAHAHAHA

 

Pallaaa

Internet funkar inte här hemma så det blir inga filmer ikväll... Får ta de imon helt enkelt!!
Såååå lisa du får hålla ut lite till ;)) puss

T va iaf SUPERDUPER fin på träningen idag ❤ min fina stjärna!!

Nu ska ja sova! Hörs imon igen

Bilden är på en taggad trisse från idag btw haha

Underbar dag

Sitter just nu på bussen hem ifrån sjövik, alltid lika underbartå vara där!
Hann med å rida två å dessutom smaka på sanden haha och även longera en :)

Ikväll SKA ja lägga ut filmer från tävlingen! ;D
Men innan dess är det träning för hacke som gäller!!

Hörs sen!

yooo

Har varken haft ork eller tid att uppdatera idag, har spenderat dagen på sjövik, va alldeles för länge sen asså, saknat de som sjutton... umgås med grymma människor, rida å ta hand om sjukt fina hästar å bara få tänka på annat, leva i nuet liksom! helt underbart ♥
Red ut på T en sväng barbacka och trimmade på betty i ridhuset en stund, båda ska hopptränas för hacke imon så dom tog de lite lugnt :) Skulle seriöst kunna sitta å trimma på Betty i flera timmar utan att bli uttråkad, asså den glädjen å energin hon bjuder på skulle man haft lite av själv haha såå himla rolig häst!! :D 
 
Åker ut till sjövik å spenderar dagen där ute imon också och sen blir det som sagt hoppträning på kvällen :) lär väl hänga ute i sjövik resten av veckan också skulle ja gissa på! kan ju inte bli bättre liksom ^^
 
 

....

Resultat och filmer kommer upp imorgon om ja hinner! T är världens finaste iaf ❤ stjärnan alla gånger helt klart!!

Ska spendera min dag ute i sjövik hade ja tänkt + rida två hästar när ja kommer hem.. Livet är bra underbart asså ❤

Six degrees of separation

Har spenderat hela min förmiddag i stallet, spånat lite tillsammans med X om framtiden, kommer bli sjukt jäkla bra! trimmat på min stjärna, putsat å fixat lite ända fram till nu typ :) Ska strax dra mig in till gymmet med fina vännen och ikväll blir det chilla med film å sånt mys för att tagga satan till tävlingen imon! ♥ 
Hoppar 1.15 och.1.20, är lite små nervös faktiskt haha
 
 
 
 
Världens finaste ♥ 

just make it stop..

It hurts every time i see you..
You used to be the one that put a smile on my face



 

Awesome

Har haft en väldigt bra dag idag faktiskt, trodde den skulle gå åt skogen när ja såg hur mycke människor som skulle med bussen imorse dock...
Hoppade iaf T när ja kom hem, han hoppar ju strålande men jääävlar va pigg han va = stark och ja har ingen kontroll å han gör galoppombyten så man flyger all världens väg!
Så det gick inte jätte bra och det kändes inte riktigt så bra som det brukar men han va ändå fin, blev lite av å på när vi inte hittade nån rytm så det va nog mestadels därför! :) TAGGA TÄVLING I HELGEN DÅÅÅ!!!!

3 horses

Idag vare tre hästar som blev ridna, varav en i skolan å två hemma ;)
Måste säga att den som skötte sig bäst och får dagens guldstjärna är skolans häst shakespear, red dressyr för Åsa å jäklar va fin han va! Mer än nöjd med både min å hästens insats :*

T blev ja fruktansvärt arg på men han skärpte till sig och blev riktigt fin i slutet :)) btw så klippte ja även honom idag, så nu är han mer än fin till tävlingen på söndag!! Åååh är så fruktansvärt taggad

Betty fick sig också ett trimpass i ridhuset, finns nog ingen häst som kan göra än så glad som hon kan, såå himla underbar häst!!

Shakespear på bilderna btw

Livet i bilder!!

Shoppat!!

Har haft en riktigt bra helg även om det blev lite konsekvenser från partyyyyt i fredags!!
Hade en riktigt rolig fredags kväll med fina brudar iaf ♥ hahaha
T vilade och Betty reds i ridhuset en sväng.
 
Har stallet hela helgen så gick upp tidigt igår å fodrade, åkte upp igen å släppte ut, red ut en väng på T som va gaalet pigg, Betty trimmades i ridhuset, pigg å glad dam hon också ♥
Skulle gått ut å ätit med klasskompisarna men ah, det blev en chill kväll med Elin å Madde då jah inte kom så långt hehe, hade sjukt mysigt å roligt iaf ;D 
Bästa Lina hjälpte mig med insläppet osv, känns jävligt gött å ha så bra vänner! ♥ 
 
Gick upp lika tidigt idag, red ut på Betty en sväng, bockades lite på grusvägarna, roligt värre sa hon haha!! 
T ska trimmas i ridhuset i em, galoppa som aldrig förr ;) 
 
Va inne på Charlies med pappa också, fick med mig suuuuper fina saker hem!!
Köpte äntligen mina älskade vita KL byxor, och fick dessutom med mig ett sjukligt fint KL- tävlingstäcke hem :D är mer än nöjd så att säga! bilder kommer vill ja lova ;) 
 
Ha en bra dag :*
 
 
RSS 2.0