Hoppning!

Har totalt glömt å skriva att våran grupp hoppade igår i skolan.
 
Fick en häst vid namn Avatar som är ganska så ny på skolan, en riktigt fin å mysig häst, har aldrig ridigt honom innan men han va verkligen super mysig. En kompis hoppade honom för några veckor sedan och han har tydligen alltid kickat med ena bakbenet över varje hinder men hoppar som en "gud" typ, hon gillade honom iaf.
Hoppade lite studs till en början vilket gick kanon bra, han kickade till lite på det sista hindret varje gång i studsen men inget man lixom "kände" eller så. Anne tog bort studsen sedan och gjorde om det till en serie med två studs-ett galoppsprång-oxer.  kan man säga att bakbenen kändes haha, jäävlar vad han hoppade, upp till månen och tillbaka typ, dock ser det värre ut än vad det är vill jag lova!
Han var lite svår att få framåt ibörjan och Anne varnade mig för att han har lite problem med att komma rakt på hindrena, men han släppte verkligen helt sen, fick ett kanon bra flyt i slutet och han kom rakt på alla hinder , fick mycket beröm för det, en riktigt rolig häst verkligen!! :))
 
Härhar ni honom! Bilden är tagen av min fina vän Lisa
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0