Ingen Träning!

Träningen för Hacke blev inställd idag då det var för få som kunde komma ^^
Jag och Lina hoppade lite i ridhuset på två minst sagt GALNA hästar ändå, byggde upp lite bågar och en kombination, slutade med att vi bara tog det som enkel hinder iaf haha, bågarna var för svåra för oss idag!!
Varken Tristan eller Kai har hoppat på ett tag så det var lite kaos x) 
Det började iaf med att ridhuset blev helt KOLSVART då strömmen gick >.< man såg seriöst ingenting, hästarna blev spända och tyckte det var sjukt läskigt! 
Började hoppa lite på två små räcken och när Tristan är på hugget hoppar han upp till hinder stöden och tillbaka, alltså ännu högre än i vanliga fall och lägger världens bocksprång efter... Det gick ändå hyfsat bra. 
Hoppade sedan två oxrar på knappt 80cm, och naturligtvis hoppar han lika högt på dom, tempot var uppe i typ 110km/h med bocksprång och benen åt alla håll å kanter, andra gången jag kom på ena oxern fick han nåt ryck och slängde sig åt sidan efter hindret = Jag flyger av åt andra hållet när han kastar åt andra haha gick bra iaf, men han hade en tendens till att se spöken efter hindren idag, och han är ju så trög så han lägger i handbromsen över hindret -.-' Han tyckte hopp passet idag var riktigt roligt iaf! 
 
 
Ungefär såhär över ett 70cm räcke >.< Bilden är gammal men Erica å Tristan är så söta xD


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0